Aikuisena opiskelu

Aikuisopiskelu poikkeaa todennäköisesti hyvin paljon koulunkäyntikokemuksista joita sinulla on nuoruudesta. Aikuiskoulutuksessa opiskelu- ja opetustavat ovat joustavampia - niissä huomioidaan opiskelijan aiempi työ-, koulutus- ja elämänkokemus sekä työelämän ja perheen yhteensovittaminen.

Joustavuutta opiskeluun


Monimuoto-opiskelu, etä- ja verkko-opiskelu mahdollistavat opiskelun joustavasti elämäntilanteesta riippumatta. Verkossa opiskelu on mahdollista lähes missä ja milloin vain. Aikuiskoulutuksiin mahdollisesti sisältyvä lähiopetus voidaan järjestää iltaisin ja viikonloppuisin, mikä mahdollistaa opiskelun työn ohella.

Kokemus hyödyksi


Aikuisopiskelijana sinun on mahdollista hyödyntää jo kertynyttä elämänkokemusta ja työkokemusta. Kun hakeudut opiskelijaksi, aiemmassa koulutuksessa, työssä tai muutoin esimerkiksi harrastusten parissa hankittu osaamisesi kartoitetaan ja se voidaan sisällyttää osaksi suoritettavia opintoja tai tutkintoa.

Voit opiskella myös työtä tekemällä


Oppisopimuksella on mahdollista suorittaa ammatillinen perustutkinto, ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai hankkia ei-tutkintotavoitteista lisäkoulutusta.


Julkaistu: 22.05.2013 15:23

Ylläpito